Aanbod Tone it up

Of je nu een beginner bent of al jaren intensief sport, een groepslesfan of liever op jezelf bent, bij Tone it up is plaats voor iedereen! 

Groepslessen

Sport jij liever niet alleen? Dan zijn de wekelijkse groepslessen bij Tone it up iets voor jou! Deze lessen zijn voor iedereen die een uurtje wil ontspannen met een stevige sportsessie. We werken aan kracht, lenigheid, stabiliteit en conditie op leuke beats.


Personal training

Heb jij nood aan 1-op-1 begeleiding en wil jij werken aan specifieke doelen? Anthe zorgt ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde manier leert om je grenzen te verleggen. Tijdens een intakegesprek bepalen we wat jij nodig hebt want elk lichaam is uniek en verdient een unieke aanpak.

Tone it up @Home

Geen tijd om naar de gym te gaan? Geen probleem! Met Tone it up@Home kan jij gewoon thuis sporten en ontspannen. Wil jij een stevige workout? Kies dan voor de Fat burning of Get in shape. Heb je meer nood aan een beweegsessie om volledig tot rust te komen? Ontdek dan het Stretch it out plan.

Tone it up - Anthe Heylen - Tone it up@home

Hi, ik ben Anthe

Jouw fitness coach

Ik heb een passie voor alles wat met beweging te maken heeft. Ik wil jou helpen om het plezier in sport terug te vinden en je zo weer vol energie door het leven kan gaan!

Tone it up - Fitness Coach
Tone it up - Anthe Heylen - Personal coaching