Tone it up @Home

TONE IT UP@HOME


Online platform met jouw favoriete workouts!


Geen tijd om naar de gym te gaan? Geen probleem! Met Tone it up@Home kan jij gewoon thuis sporten en ontspannen. Wil jij een stevige workout? Kies dan voor de Fat burning of Get in shape. Heb je meer nood aan een beweegsessie om volledig tot rust te komen? Ontdek dan het Stretch it out plan.

Met een abonnement op Tone it up@Home heb jij toegang tot verschillende video’s uit de 3 pakketten, waarbij je thuis of op eender welke andere plaats workouts kan doen. Deze zijn te volgen via een handige app vanop je smartphone, tablet, laptop en kunnen zelfs op je smart TV afgespeeld worden.

Tone it up - Fitness Coach
Tone it up - Anthe Heylen - Personal coaching

Wat zit in
Tone it up@Home?

Tone it up @home is een online platform waar je allerlei video’s kan terugvinden in 3 verschillende pakketten. Deze video’s zijn te volgen via een handige app. Samen met mij sporten kan vanaf nu waar en wanneer je maar wilt!

Tone it up - Fitness Coach

Kies je abonnement:

Je hebt de keuze tussen een maand- en een jaarabonnement. Wil je graag eerst een maand uitproberen betaal je €12. Wil jij je meteen engageren om samen met mij een jaar lang te sporten? Dan geniet je van een mooie korting en betaal je €119.

MAANDABONNEMENT

€12

1 maand toegang

JAARABONNEMENT

€119

1 jaar toegang

3 verschillende pakketten

Voor ieder wat wils!

Fat burning

Plezier maken en calorieën verbranden? Het kan tegelijk met deze leuke HIIT-workouts. Deze video’s zijn ideaal als je je hartslag wil doen stijgen en eens goed wil zweten. 

Get in shape

Wil jij een strak en sterk lichaam? In het ‘Get in shape-plan’ vind je allerlei video’s terug met krachtsoefeningen voor de verschillende lichaamszones. Werken aan je billen, buikspieren, bovenlichaam, benen, …? Het kan allemaal!

Stretch it out

Heb je vaak last van je onderrug? Wil jij stijve spieren voorkomen na het sporten? Bekijk dan zeker de video’s in het ‘Stretch it out-plan’!

Wat anderen zeggen

Geen reviews gevonden

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Na de betaling ontvang je een mailtje in je inbox van The Huddle. Dit is het platform waarmee we werken. Opgelet: Deze mail kan ook in je SPAM terechtkomen. Je kiest zelf je wachtwoord en logt je in via de bijgevoegde link. Nu kan je meteen starten met de video’s.

Tip: Je kan de video’s bekijken via een handige app ‘The Huddle’.

Bij vragen, stuur een mailtje naar info@toneitup.be!

Wanneer je kiest voor het maandabonnement gaat maandelijks €12 van jouw rekening. Kies je voor een jaarabonnement? Dan betaal je per jaar €119. Jouw abonnement is steeds 72u voor de start van jouw nieuwe abonnement opzegbaar. Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@toneitup.be