Groepslessen

groepslessen bij Tone it up

workouts op muziek

De groepslessen bij Tone it up zijn workouts op muziek waarbij we werken aan kracht, lenigheid, stabiliteit en onze conditie. Tijdens deze lessen worden er genoeg differentiaties voorzien zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten. Plezier staat bij de workouts altijd centraal!


Tone it up - Fitness Coach

twee soorten groepslessen:

BASIS

LEVEL UP

Juli

Maandabonnement
32
  • Dinsdag 19u of 20u

Augustus

Maandabonnement
32
  • Dinsdag 19u of 20u

Losse beurt

1 les
10
  • Dinsdag 19u of 20u

1x per week

Maandabonnement
32
  • Dinsdag OF donderdag

2x per week

Maandabonnement
64
  • Dinsdag EN donderdag

Je neemt een maandabonnement en kan heel de maand mee sporten. Jouw maand start op de dag van aankoop. Zo is het vanaf nu mogelijk om ook halfweg de maand in te stappen. Je abonnement verlengt elke maand via een automatische incasso. Wel is het maandelijks, tot 72h voor de start van je nieuwe abonnement, mogelijk om dit op te zeggen. Jouw abonnement opzeggen kan je doen door een mailtje te sturen naar info@toneitup.be.

MAANDABONNEMENT

GROEPSLESSEN
32 Maandelijks
  • Wekelijkse deelname aan de basis (19h) of level up (20h)
  • Automatisch verlengen
  • Opzeggen steeds mogelijk

Maandabonnement

bij Tone it up

Je neemt een maandabonnement van €32 en kan heel de maand meesporten. Jouw maand start op de dag van aankoop. Zo is het vanaf nu mogelijk om ook halfweg de maand in te stappen. Je abonnement verlengt elke maand via een automatische incasso. Wel is het maandelijks, tot 72h voor de start van je nieuwe abonnement, mogelijk om dit op te zeggen. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@toneitup.be.

Kalender

Groepslessen septembeR

De lessen gaan telkens door op dinsdag van 19u-20u en van 20u-21u.
De workouts vinden plaats in GBS De Schakel, Kerkstraat 1, 2960 Sint-Lenaarts.

Wat anderen zeggen

5/5

Elke week weer een beetje fitter

Ik ben zelf een lange tijd geen sporter geweest. Mijn vriendinnen gingen al naar de groepslessen van Anthe en namen me een keertje mee. Wat was dat afzien… Maar wel super leuk! Een variatie aan oefeningen en challenges zorgen ervoor dat elke week er anders uitziet. De sfeer zit altijd goed en Anthe is super in het motiveren van anderen. Ondertussen kom ik al een hele tijd mee sporten, het gevoel na een uurtje alles geven is super! Je krijgt weer mega veel energie om de week verder te zetten. Verder voel je ook dat je elke week weer een beetje fitter bent. Alleen maar voordelen dus!

Lotte

| Groepslessen

5/5

Haar enthousiasme is erg aanstekelijk.

In de zomer van 2021 startte ik met groepslessen bij Anthe. Haar enthousiasme is erg aanstekelijk en zorgt ervoor dat ik wekelijks de motivatie vind om te gaan sporten. De lessen zijn gevarieerd met voldoende afwisseling tussen cardio een spieroefeningen. Dankzij de korte uitleg tussendoor weet ik waar ik op kan letten. Anthe motiveert me tijdens de les om steeds nét dat beetje meer te geven. De leuke muziek en aangename sfeer zorgt ervoor dat de lessen erg toegankelijk zijn voor iedereen.

Imke

| Groepslessen

5/5

Fit geraakt zonder al te veel moeite

Sporten bij Tone it up = bewegen en plezier! We beginnen met een stevige opwarming op goeie beats. Daarna zeer gevarieerde oefeningen voor alle spiergroepen, uitdagende challenges en daarnaast leuke weetjes en tips. Elke les ziet er anders uit, waardoor je steeds uitkijkt naar dat uurtje op dinsdag en donderdag om even alles te geven onder de motiverende woorden van Anthe. Zalig genoten en fit geraakt zonder al te veel moeite.

Eva

| Groepslessen

5/5

Een hoopje toffe gemotiveerde mensen

"Liesbet, ga je niet mee sporten? Dat was de vraag van enkele vriendinnen." Samen met men drinkbus en matje startte men avontuur in september 2021! En oh ja wat ben ik blij deze stap gezet te hebben! Elke week een uurtje lekker afzien met een hoopje toffe gemotiveerde mensen met vooraan Anthe… Voor iedereen die moest twijfelen, gewoon DOEN! Ik ben er al zeker tot juni bij!

Liesbet

| Groepslessen