Personal training

PERSONAL TRAINING


1-op-1 Begeleiding

Wil je terug beginnen sporten, maar weet je niet hoe te beginnen? 

Heb je geen zin om in een fitnesscentrum bekeken te worden? Is deelname aan een groepsles een te hoge drempel voor je? Wil je trainen volgens de noden van jouw lichaam? 
Dan is personal training iets voor jou.

Tijdens deze lessen focussen we op het bewust worden van je eigen lichaam door te bewegen op een verantwoorde en veilige manier. Ik help jou om jezelf fysiek én mentaal terug sterk te voelen zonder de focus te leggen op het verliezen van kilo’s.

Tone it up - Fitness Coach
Tone it up - Fitness Coach

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een videocall brengen we jouw trainingsdoelen in kaart. Ik stel de mogelijke trainingstrajecten voor en of de visie van Tone it up overeenstemt met jouw noden en wensen. Is het een match? Dan leggen we en assessment vast.

Een assesment is een training waarbij we allerlei testjes doen die pijlen naar je fysieke gezondheid. Lichaamshouding, evenwicht, uithouding, snelheid en lenigheid zijn zaken die aan bod komen. Op die manier heb ik een duidelijk beeld om een aangepast trainingsplan op te stellen.

Je traint in een veilige omgeving waarbij je volledig kan focussen op jezelf. Je krijgt 1-op-1 begeleiding waarbij ik corrigerende en aanmoedigende feedback geef. We focussen hierbij op een correcte houding om zo verantwoord en efficiënt te kunnen trainen. Ben je bang dat het jou niet lukt of heel zwaar lijkt, dan ben ik je persoonlijke motivator om de oefening toch tot een goed einde te brengen.

Tijdelijk volzet

Zet je op de Wachtlijst

Wil jij graag de volgende zijn? Schrijf je dan in op de wachtlijst door hieronder jouw gegevens in te vullen.

Wat anderen zeggen

5/5

Het geef je energie voor 1000!

Na lang wikken en wegen, ben ik gaan sporten bij Anthe. Na mijn eerste les was ik meteen verkocht! Anthe concentreert zich op zowel kracht als cardio en zo boek je op fysiek vlak een enorme vooruitgang. Ik ben, na 15 lessen, de fitste versie van mezelf en dat voelt zaaaalig. Ze heeft een goed inschattingsvermogen in de fysiek van haar klanten en maakt dus afwisselende oefeningen op maat. Dit alles combineert ze met een enorme energie die erg aanstekelijk werkt. Ik raad het iedereen aan, het geeft je energie voor 1000.

Britt

| Personal training

5/5

Mentaal ook sterker dan ooit!

Twee jaar geleden leerde ik Anthe kennen tijdens de groepslessen BBB. Toen later bleek dat zij enkele plekjes vrij had voor personal training, heb ik geen moment getwijfeld om mij in te schrijven voor een intakegesprek. Het enthousiasme van Anthe is zo aanstekelijk en exact wat ik nodig had! Nu gaan we wekelijks samen op pad, om het allerbeste uit mezelf te halen en de lat week na week een beetje hoger te leggen. Maar altijd met voldoende aandacht voor de juiste houding en met zorg voor mijn lichaam! Dankzij Anthe is sporten geen must meer, maar gewoon een uurtje kei hard genieten. Dat maakt me niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker dan ooit!

Heleen

| Personal training

5/5

Ze voelt mijn niveau heel goed aan.

Ik heb persoonlijk vaak last van kleine blessures. Mijn lichaam is sporten niet gewoon en dat merkte ik telkens als ik wilde starten met sporten. Daardoor gaf ik altijd op... Dankzij Anthe ben ik nu al 3 maanden elke week mijn grenzen aan het verleggen en voel ik steeds dat ik sterker word. Ze voelt mijn niveau heel goed aan, maar weet me elke les te motiveren om toch dat stapje verder te gaan. Daarbij heeft Anthe ook echt een luisterend oor en kan je altijd bij haar terecht voor een goede babbel als je daar nood aan hebt.

Katrien

| Personal training

5/5

Op weg naar de fitste versie van mezelf

Een jaar geleden begon ik met personal training bij Anthe. Ik was op zoek naar persoonlijke uitdagingen en wou voor mezelf nieuwe doelen stellen. Anthe heeft me meegenomen in een traject vol uitdagingen. Hierbij kwam ik mezelf wel eens tegen, en serieus. Maar ik verlegde telkens mijn eigen grenzen. Doordat ze beschikt over positieve energie, tonnen van motivatie en een professionele aanpak kan ik zeggen dat ik al enkele doelen heb bereikt. 
Deze investering heeft ervoor gezorgd heeft dat ik mezelf beter in mijn vel voel en dat ik op weg ben naar de fitste versie van mezelf.

Lynn Verhoeven

| Personal training

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Heb jij interesse in personal training bij Tone it up? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Wanneer er een plekje vrijkomt, contacteer ik je voor een vrijblijvend online intakegesprek. Hier kijken we naar jouw trainingsdoelen, noden en wensen. Zijn we een match, dan plannen we de trainingsmomenten in. Je kan enkel instappen in een traject van twee maanden (één of twee trainingen per week). Zijn jouw sessies om? Dan kijken we of je opnieuw voor twee maanden wil instappen.

Wanneer je na het intakegesprek een traject van twee maanden wil starten, stuur ik jou een mailtje met de trainingsmomenten. We streven hier zoveel mogelijk naar een wekelijks vast tijdstip. Ook ontvang je de betalingslink voor alle ingeplande sessies. Deze gebeurt via Plug&Pay. Je maakt de betaling in orde voor het eerste trainingsmoment.

Je betaalt 55 euro per sessie voor 1 op 1 begeleiding. De prijs voor duotraining bedraagt 60 euro per sessie.

De personal trainingen gaan door in de prachtige oefenruimte van Fysio Noord. We trainen hier zowel in de binnen- als buitenruimte.

Adres: Terbeeksestraat 20, 2321 Hoogstraten

BEN JIJ KLAAR OM ER
SAMEN IN TE VLIEGEN?